Què és l’Escola Municipal de

Drets i Participació i per a què serveix?

L’escola és una plataforma de participació que l’ajuntament de Nules posa a la disposició de la societat civil infantil, adolescent i adulta per a conéixer i aprofundir en els drets dels xiquets i les xiquetes de Nules.

Al seu torn constitueix una estructura de consulta de l’Administració Municipal per a tots aquells assumptes que, des dels òrgans corporatius, es considere necessari sotmetre en matèria de promoció, atenció i protecció dels drets fomentant els valors democràtics i cívics, la coresponsabilitat i la participació activa en la presa de decisions de la vida municipal.

Qui participa en l’escola?

A l’escola de drets es convocarà als xiquets i xiquetes, els adolescents, les famílies, els diferents grups representatius del consistori, les àrees afins als assumptes de la infància i les entitats i organitzacions sense ànim de lucre relacionades amb la infància i l’adolescència.

Com puc participar-hi?

Mitjançant la pàgina web podràs informar-te i participar en les diferents campanyes de promoció dels drets i en les consultes públiques de participació ciutadana municipal.